VIIKONLOPPUASUMINEN

HakemusKuvia asuntolasta opistostaKANNELJÄRVEN OPISTON OPISKELIJA-ASUNTOLAa


Kanneljärven opiskelija-asuntola sijaitsee samassa rakennuksessa oppilaitoksen kanssa.  Asuntolassa asuminen on maksutonta ammatillisen perustutkinnon ja peruskoululinjan opiskelijoille. Asumisesta peritään 100€ suuruinen takuumaksu. Takuumaksu palautetaan opiskelijan tai huoltajan tilille lukuvuoden päättyessä tai opiskelijan muuttaessa pois asuntolasta.

Asuntolassa on 22 kahden hengen huonetta, 11 neljän hengen solua sekä lisäsiipi, jossa on kaksi kahden hengen, kolme kolmen hengen ja kaksi kuuden hengen solua.

Kahden hengen huoneissa on suihku ja wc. Keittiö- ja oleskelutilat jaetaan muiden asukkaiden kanssa. Soluhuoneistoissa on kaksi kahden hengen huonetta sekä keittiö, wc ja suihku.

Asuntolassa saa asua työjärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin. Opistolla ei järjestetä säännöllistä yö- tai viikonloppuvalvontaa.  Viikonlopun jälkeen asuntolaan voi palata maanantai-aamuna. Pitkän matkan takaa tulevilla on mahdollista anoa sunnuntai-lupaa, jolloin asuntolaan voi palata sunnuntaisin kello 16:00 jälkeen. Asuntolassa on erityistapauksissa mahdollista asua myös viikonloppuisin, edellyttäen, että asumisen tarve liittyy opintoihin, työssäoppimiseen tai esimerkiksi koulun ohella tehtävään palkkatyöhön. Viikonloppuasuminen opistolla on maksullista.

Kanneljärven Opiston opiskelija-asuntolassa työskentelee yhteisökasvattaja, jonka työaika sijoittuu ilta-aikaan.
Yhteisökasvattajan tärkeimpinä tehtävinä ovat turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön takaaminen sekä nuoren tukeminen itsenäistymisen tiellä. Asuntolatyö on osa opiskelijahuoltotyötä, joten yhteisökasvattaja tekee tiivistä yhteistyötä myös opiskelijahuoltohenkilöstön kanssa. Yhteisökasvattajan tehtävää sitoo vaitiolovelvollisuus.

Asuntolaa koskevissa kysymyksissä voi olla yhteydessä yhteisökasvattajaan:


Johanna Joutsiniemi, puh. 044 357 8136 tai johanna.joutsiniemi(at)kannelopisto.fi2018 © Kanneljärven Opisto Karstuntie 537 08450 Lohja puh. 019-357 811 - opisto(at)kannelopisto.fi